Родительская категория: Все новости ANSYS Просмотров: 991

Шановні колеги!

ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП», офіційний дистриб’ютор компанії ANSYS Inc. в Україні, запрошує всіх бажаючих фахівців інженерних спеціальностей з організацій будь-яких форм власності, а також з вищих навчальних закладів, прийняти участь у семінарі, що присвячений виходу нової версії програмного забезпечення ANSYS ­– 2019R1!

 

Мета семінару

Розділ присвячений семінару: http://seminar.soften.com.ua

Демонстрація нових можливостей розрахункового функціоналу та прикладів практичного застосування продуктів ANSYS для вирішення конкретних задач в різноманітних галузях інженерії.

Фахівці ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП» ознайомлять відвідувачів заходу з новими технологіями та інструментами комп’ютерного моделювання напружено-деформованого та теплового стану, потоків рідини та газу, електромагнітних явищ низької та високої частоти, а також геометричного моделювання. Заплановані доповіді на тему 3D-друку деталей з металу, аналізу динаміки механізмів, вибору матеріалів та розрахунку їх властивостей тощо.

Окрім цього, ми запросили низку спеціалістів різних підприємств та організацій, які поділяться власним досвідом практичного використання продуктів ANSYS в атомній енергетиці, аерокосмічній галузі (проект «Суперкомп'ютер») та біомеханіці.

Також будуть порушені питання організації технічної підтримки, налаштування розрахунків у локальних обчислюваних центрах та в хмарному середовищі, реалізації таких новітніх технологій, як інтернет речей IOT та цифрові двійники, програма ANSYS Startup Program від ANSYS Inc., тощо.

Дати та місце проведення семінарів:

Київ

Київ

27 березня 2019 р.
(Реєстрація о 9.00)

БЦ Леонардо
вул. Богдана Хмельницького 17/52

Дніпро

Дніпро

17 квітня 2019 р.
(Реєстрація о 9.00)

Premier Hotel Abri
Узвіз Ярмарковий, 1

Деталізовану програму семінару, буде додатково надане.

Протягом семінару відвідувачі заходу будуть мати можливість безпосереднього спілкування зі спеціалістами ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП» щодо технологій ANSYS, ліцензування, технічної підтримки, консалтингу, проведення навчання і таке інше.

Участь у семінарі є безкоштовною.

Необхідною умовою для участі в заході є обов’язкова завчасна реєстрація з підтвердженням від організатора заходу.

Організатор заходу

СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП

ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП»
https://www.ansys.soften.com.ua
Офіційний дистриб’ютор американської компанії ANSYS Inc. в Україні.
Україна, м.Київ, вул. Еспланадна 20, оф. 1107

ANSYS Inc.

Компанія ANSYS Inc.
http://www.ansys.com
світовий лідер в галузі розробки програмного забезпечення для чисельного моделювання інженерних задач: механіки твердих тіл, рідини та газу, теплопередачі, електродинаміки, акустики, проектування електроніки та приладів, розрахунку зв'язаних задач тощо.

Зворотній зв’язок

Розділ присвячений семінару: http://seminar.soften.com.ua
Контактна особа заходу: Ігор Яструб 
Електронна адреса: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Тел. для зв’язку: +38 044-494-44-60

Печать