Родительская категория: Все новости ANSYS Просмотров: 1118

Компанія "Софт Інжиніринг Груп" запрошує вас на безкоштовний вебінар, де ми розповімо про лінійку програм ANSYS Discovery, що дозволяють вирішувати різноманітні проблеми при розробці продуктів, швидко досліджувати нові концепції та визначати важливі параметри конструкції вже на ранньому етапі проектування.

В роботі інженера-конструктора часто виникають питання, задля вирішення яких треба робити ті чи інші розрахунки. Для чогось відносно простого можна застосувати аналітичні формули, а ось більш складні задачі потребують комп’ютерного моделювання. Звертатися до розрахункового відділу або замовляти такі послуги може бути дуже довго та дорого. Самостійне опановування складних програм для розрахунків також може бути занадто важким та довгим, коли воно не є основним напрямком Вашої роботи.

Але технології не стоять на місці: сьогодні компанія ANSYS, що є світовим лідером в галузі програм для розрахунку інженерних задач, пропонує нові продукти лінійки ANSYS Discovery!

Продукти ANSYS Discovery було створено спеціально під потреби інженерів конструкторів – вони мають спрощений інтерфейс та на порядок дешевші за традиційні «важкі» розрахункові пакети. Продукти Discovery дозволяють проводити геометричне моделювання та майже миттєво отримувати результати розрахунків, не витрачаючи час на побудову розрахункової сітки. Опанувавши Discovery, Ви зможете проводити розрахунки міцності, теплопередачі, потоків рідини та газу, явищ електромагнетизму, а також розрахунки комбінацій фізичних явищ в єдиній моделі. ANSYS Discovery – це дійсно унікальна пропозиція на ринку розрахункових програм! Ще ніколи найсучасніші технології комп’ютерного моделювання не були настільки швидкими та доступними в застосуванні!

ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРУ
Дата - 5 вересня 2019 року
Початок – о 16:00 за Києвом
Тривалість – 45 хвилин + відповіді на запитання

Вебінар буде проводитися українською мовою. Ви можете задавати питання українською, російською або англійською мовою. Якщо Ви не можете підключитися до вебінару наживо – все одно реєструйтеся, щоб отримати посилання на запис вебінару.

Цей вебінар буде вам цікавим, якщо ви – інженер-конструктор, керівник конструкторського підрозділу чи компанії.

Підчас вебінару ви почуєте про те, як та для чого були створені продукти ANSYS Discovery, які унікальні властивості вони отримали, і як вони можуть бути Вам корисні. Ви побачите, як проводити миттєві розрахунки на міцність в ANSYS Discovery Live, а також вирішувати більш складні нелінійні задачі контактної взаємодії у ANSYS Discovery AIM. Розрахунки будуть проводитись на прикладі моделі пластикового корпусу електронного приладу. Наприкінці вебінару ми також проведемо віртуальний краш-тест деталі з використанням флагманського продукту ANSYS Mechanical та вирішувача Autodyn.

Якщо ви хочете побачити вирішення Ваших задач в наступних вебінарах, пишіть нам.

www.ansys.soften.com.ua

Печать