Запрошення на Семінар, присвячений розрахунковому коду ANSYS!

ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП», офіційний дистриб’ютор компанії ANSYS Inc. в Україні. Посилання на сторінці вендора, запрошує фахівців інженерних спеціальностей та керівників компаній всіх форм власності та академічних закладів прийняти участь у Семінарі ANSYS BRANCH, що буде присвячений огляду нових можливостей та практичного застосування програмного забезпечення ANSYS.

Мета семінару

Ознайомити з новими інструментами та технологіями комп’ютерного моделювання інженерних задач, що з’явилися в продуктах ANSYS за останній рік. Як і раніше, на заході буде приділено увагу як розрахункам на міцність, так і задачам гідрогазодинаміки. Ми не тільки розповімо, але й продемонструємо нові можливості по підготовці моделей та побудові високоякісних сіток у SpaceClaim, Mechanical та Fluent, переваги нового інтерфейсу Mechanical, моделювання процесу 3D-друку металевим порошком в модулі Additive та інше.

Окрім цього, на зустрічі, користувачі програмного забезпечення ANSYS зможуть задати питання щодо вирішення практичних задач, сформувати задачі для програми навчання, вихідні дані для інженерного консалтингу, тощо.

Дата та місце проведення семінару:

м. Харків
28 листопада 2019 р.
Готель Kharkiv Palace (адреса: пр. Незалежності, 2, зал «Харків» (другий поверх готелю)).

Контакти для реєстрації на семінар:

Тел.: 044 494 4460 / 066 703 8314

Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

 

 



Реєстрація: 08:30 - 09:30
Початок семінару: 09:30
Закінчення семінару: 14:00



Участь у семінарі є безкоштовною. Необхідною умовою для участі в заході є обов’язкова реєстрація з підтвердженням від організатора заходу.


 

Організатор заходу

ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП», (https://www.ansys.soften.com.ua) – офіційний дистриб’ютор американської компанії ANSYS Inc. в Україні. Посилання на сторінці вендора.

Місце проведення семінару:


Готель Kharkiv Palace

Готель Kharkiv Palace


Зал «Харків»

Зал «Харків»



Печать   E-mail